CLUBUL DE VACANȚĂ DE VARĂ ÎN LIMBA FRANCEZĂ

Vacanţa nu este vacanţă fără o călătorie, fie ea şi imaginară!

La Institutul Francez călătoriile în Franța si în jurul lumii sunt deja programate, trebuie doar să rezervaţi locul în Clubul de vacanţă de vară în limba franceză. Pe bicicletă, cu autobuzul, cu trenul, cu avionul, cu vaporul sau chiar cu balonul, veniți cu noi în această aventură plină de jocuri, cântece, surprize și multă voie buna!

Pentru ca învățarea limbii franceze să fie asociată cu o activitate făcută din plăcere, clubul nostru de vacanță de vară vizează, prin activitățile propuse, să mobilizeze creativitatea și imaginația participanților. Plecând de la activități interactive de divertisment organizate fie la sediu, fie online în jurul unui proiect pedagogic, obiectivul principal al acestui program este dezvoltarea competențelor de comunicare orală în limba franceză.

Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani și sunt organizate pe module. Acestea le permit copiilor să se inițieze sau să își perfecționeze limba franceză, amuzându-se în același timp. Curiozităţile vor fi satisfăcute, distracția este garantată. Veniți cu noi în această aventură unică!

ORGANIZAREA ACTIVITÃȚILOR

3 sesiuni, 3 teme diferite!

Clubul de vacanță se desfășoară de luni până vineri, în fiecare zi, la sediul nostru sau online, după cum preferați. Fiecare sesiune este concentrată în jurul unei tematici specifice.

Durată: 20 de ore

Program de luni până vineri, în funcție de vârstă: 9:00 – 11:00 sau 11:30 – 13:30

Ritm: 5 şedințe x 2 ore x 2 săptămâni

Grupe de maximum 10 copii (online) sau 12 copii (la sediu)

Înscrierile se fac de la distanță.

Locuri limitate!

***

CALENDAR ȘI TEMATICI  

*an școlar de referință 2022 – 2023

**tarif unic

***prima sesiune va avea doar 18 ore, iar tariful va fi de 648 de lei

Veniţi să vă convingeţi, cu noi vacanța copiilor va fi şi mai frumoasă!

Condiții generale

Ghid utilizare zoom

CONTACT

inscri@institutfrancais.ro

0374 125 209/ 0374 125 224