Învață franceza singur

Studiați franceza pe platforma noastră Moodle – primul campus interactiv online, cu asistență directă din partea unui profesor!

Institutul Francez din România oferă un curs în regim autonom : cursantul își gestionează ritmul de învățare a limbii franceze în funcție de disponibilitatea și dorințele sale.

📌 După înscriere, cursantul are acces la un parcurs complet interactiv disponibil 24h/ 24h care vizează toate competențele și o întâlnire săptămânală online cu un profesor cu experiență! Pe tot parcursul formării cursantul este asistat de un profesor care oferă regulat indicații, răspunsuri, corectează și face recomandări individuale.

Platforma online oferă toate materialele necesare.

Acest curs se adresează doar adulților.

  • Acces la platforma online de învățare pe o perioadă de 12 săptămâni pentru aproximativ 60 de ore de învățare autonomă
  • 10 sesiuni de lucru de 30 de minute și de 1 oră cu un profesor și alți cursanți (online)
  • Acces la exerciții 24h/ 24h
  • 100% online
  • Tarif : 1 125 lei / sesiune (preț redus de 900 lei la reînscriere, aplicat automat la înregistrarea online, și pentru studenți prin prezentarea carnetului de student valabil și cu fotografie, prin introducerea codului promoțional IFRO2023)
  • Cursul în regim autonom, FR24/24 este disponibil și în afara datelor deja stabilite în calendarul 2023, la datele alese de cursant, pentru un suport personalizat. Astfel, pretul acestui curs pentru 1 persoană este de 2.025 lei / sesiune. Pentru a vă înscrie în afara datelor deja stabilite în calendarul 2023, mai jos, vă rugăm să ne scrieți la adresa: inscri@institutfrancais.ro.

Pentru o învățare eficientă vă recomandăm să accesați platforma pedagogică minimum 6 ore pe săptămână.

Calendar 2023

SesiuniPerioada de înscriereData cursului
Toamnă04/09-19/0926/09-15/12

📌 Bonus!
     Acces gratuit la biblioteca digitală culturetheque.com.

*Ghid utilizare zoom

*Ghidul cursantului