TCF, Test de Cunoaştere a Limbii Franceze

TCF (Test de Cunoaştere a Limbii Franceze) este un test lingvistic de franceză generală destinat persoanelor provenind din ţări unde franceza nu este limbă oficială, care, în scopuri profesionale, de formare sau personale, doresc o validare a nivelului de cunoştinţe de limba franceză într-un mod simplu, fiabil şi rapid.Toţi candidaţii primesc un atestat care îi situează, pentru fiecare probă, pe unul dintre cele 6 niveluri (de la A1 la C2) ale Cadrului european comun de referinţă pentru limbi străine, definit de Consiliul Europei. Aşadar, TCF este un examen la care toţi cei care susţin probele sunt admişi, neexistând, în urma susţinerii, candidaţi respinşi.

Testul se susține online, la sediul Institutului Francez (bd. Dacia, nr 77), în fiecare săptămână, miercurea, cu programare prealabilă, cu condiţia ca înscrierea să fie efectuată cu cel puțin 10 zile inainte de data aleasă.

Înscriere la „distanță”: pentru coordonate bancare și procedură, contactați inscri@institutfrancais.ro.

Plata: se efectuează cu minim 10 zile înainte de data aleasă pentru susținere

📣 Ultima sesiune TCF programată înainte de vacanţa de vară este prevăzută miercuri 20 iulie 2022 (înscrieri până pe 11 iulie).
📣 În septembrie 2022, prima sesiune TCF este propusă vineri 9 septembrie, cu condiția ca înscrierea să fie efectuată până pe 1 septembrie (inclusiv).

*Fişa de înscriere

📌Pregătire pentru TCF: http://www.ciep.fr/tcf-tout-public/comment-sy-preparer

CONTACT

0374 125 209/ 0374 125 224

inscri@institutfrancais.ro