Clubul de vacanță de vară

Vacanţa nu este vacanţă fără o călătorie, fie ea şi imaginară!

La Institutul Francez călătoriile în Franța si în jurul lumii sunt deja programate, trebuie doar să rezervaţi locul în Clubul de vacanţă de vară. Pe bicicletă, cu autobuzul, cu trenul, cu avionul, cu vaporul sau chiar cu balonul, veniți cu noi în această aventură plină de jocuri, cântece, surprize și multă voie bună!

Pentru ca învățarea limbii franceze să fie asociată cu o activitate făcută din plăcere, clubul nostru de vacanță de vară vizează, prin activitățile propuse, să mobilizeze creativitatea și imaginația participanților. Plecând de la activități interactive de divertisment organizate la sediu în jurul unui proiect pedagogic, obiectivul principal al acestui program este dezvoltarea competențelor de comunicare orală în limba franceză.

Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani și sunt organizate pe module. Acestea le permit copiilor să se inițieze sau să își perfecționeze limba franceză, amuzându-se în același timp. Curiozităţile vor fi satisfăcute, distracția este garantată. Veniți cu noi în această aventură unică!

ORGANIZAREA ACTIVITÃȚILOR

Clubul de vacanță se desfășoară de luni până vineri, în fiecare zi, la sediul nostru. Fiecare sesiune este concentrată în jurul unei tematici specifice.

Grupă de vârstă: 7-13 ani
Orar: 9:00-13:00 (4 ore/zi) 
Număr total de ore pe săptămână: 20
Înscrieri săptămânale
Tarif : 450 lei/ săptămână
Reducere de 5% pentru reînscriere de la o săptămână la alta și 5% pentru frați sau surori înscriși în același timp
Număr minim de înscriși pentru constituirea unui grup: 5
Perioada activităților : 20–24 iunie; 27 iunie – 1 iulie; 4–8 iulie
Înscrierile se fac de la distanță prin acest formular.
Locuri limitate!

Veniţi să vă convingeţi, cu noi vacanța copiilor va fi şi mai frumoasă!

CONTACT
secretariat.cluj@institutfrancais.ro | 0264 598 551