Informații practice

Sunteți în cautarea unei cărți sau a unei reviste în franceză? Doriți să ascultați muzică sau să vizionați un film francofon ? Mediateca noastră vă propune serviciul biblio-drive.


Cum funcționează ?

Căutaţi documentele pe care doriţi să le împrumutaţi în catalogul nostru online, www.carthame.ro. Puteţi să împrumutaţi 12 documente pentru o perioadă de 22 de zile.
Trimiteţi-ne lista de documente, precizând titlul, autorul şi cota, prin e-mail, la adresa : mediatheque.timisoara@institutfrancais.ro.
Veniţi să vă recuperaţi documentele sau să le restituiţi pe cele împrumutate prin biblio drive, la intrarea Institutului Francez, pe baza Cardului CulturaPlus. Vă vom întâmpina cu multă voie bună, chiar dacă zâmbetul nostru riscă să nu fie prea vizibil în spatele măştii.

Unde şi când ?

De luni până joi, în intervalul orar 10.00 – 13.00, respectiv 14.00 – 18.00.
46 Bd. C.D. Loga, Timișoara

Responsabili împreună

Este obligatorie purtarea măștii atunci când veniți să restituiți sau să împrumutați documente.
Din motive de securitate, documentele restituite sunt păstrate într-un spațiu de depozitare timp de 10 zile înainte de a fi împrumutate din nou, pentru a preveni o posibilă contaminare.

Înscrieri

(Re)înscrierile sunt posibile în această perioadă. Plata se va face exclusiv prin virament bancar. Sunați-ne sau scrieți-ne pentru a obține coordonatele noastre bancare.
Abonamentul pentru 12 luni este Cardul CulturaPlus. Tarife: 80 lei (tarif întreg) sau 60 lei (tarif redus pentru elevi, studenți, cursanți IFT, profesori de limba franceză, șomeri și pensionari)

Contact

Tel. 0256490544
E-mail mediatheque.timisoara@institutfrancais.ro.