Festivalul Căsuța Piticilor

Ediția a 12-a

Cel mai îndrăgit festival cultural pentru pitici mici și mari, de la 6 luni la 14 ani, are loc și anul acesta, între 13 și 14 mai, la Institutul Francez din România la Timișoara!

Cultura în familie! Vor fi 2 zile magice de festival cu  activități culturale și artistice inedite, organizate în colaborare cu instituțiile de cultură și educație din Timișoara: spectacol de MAGIE și JONGLERIE, spectacol de OPERĂ pentru copii, spectacol de TEATRU de PĂPUȘI, spectacol de TEATRU MUZICAL, panou de cățărat, ateliere creative și artistice, caiac-canoe pe Bega (plecare de la Institut), vânătoare de comori, jocuri sportive și multe alte activitati, toate presărate cu veselie și voie bună.

Anul acesta, Căsuța Piticilor va fi mai ales despre MAGIE și MUZICĂ. Capul de afiș al ediției cu numărul 12 va fi Compania franceză Vibration Visuelle care ne vor prezenta un spectacol inedit de magie, jonglerie și beatbox – Vivi. 

Accesul la festival se face pe bază de bilet. Acesta poate fi cumpărat de pe Eventbook (https://eventbook.ro/other/bilete-festivalul-casuta-piticilor-editia-a-12-a). Abonații Cardului CulturaPlus (pe numele copilului) beneficiază de tarif redus!

Tarife Early Bird (07 aprilie – 07 mai)

▪️ Bilet standard: 80 lei/ zi;

▪️ Bilet cu tarif redus pentru abonații CulturaPLUS: 50 lei/ zi.

Pentru a beneficia de tariful redus, vă rugăm să introduceți codul cardului în câmpul Discount Code din pagina de Checkout, în momentul achiziționării biletului.

Din data de 01 mai, tariful biletelor se va modifica!

Însoțitorii (un însoțitor gratuit/copil) și copiii sub 1 an beneficiază de intrare gratuită.

Program