Lansare – Revista Aripi

De Ziua europeană a luptei împotriva traficului de persoane, lansăm cel de-al doilea număr al revistei 𝑨𝒓𝒊𝒑𝒊, un instrument pentru creșterea rezilienței supraviețuitorilor traficului de persoane. 

Vom profita de această întâlnire virtuală pentru a discuta despre:

  • Situația României privind traficul de persoane,
  • Nevoile victimelor minore,
  • Experiențele organizațiilor și mentorițelor implicate în proiect.
  • Felul în care revista poate veni în sprijinul victimelor.

La eveniment vor participa: Tilla Rudel, director delegat al Institutului Francez din România la Timișoara, Cristina Aftenii, director eLiberare, Lorena Rusovan, director executiv Missio Link International, Ella Erbatu, specialist comunicare, Simona Ilioni Loga, psihoterapeut, și trei dintre mentorițele implicate în proiect: Luiza Vasiliu, jurnalist, Ana Maria Cordun, inspector de specialitate ANITP, și Ramona Pătlăgescu, nail expert & fondator Evolution Beauty&Spa. Discuția va fi moderată de Anabella Costache, responsabilă de proiecte culturale și parteneriate la Institutului Francez din România la Timișoara.

Evenimentul se va desfășura online și se va transmite live pe pagina Institutului Francez din România la Timișoara. În zilele următoare vom publica și un link pentru cei care vor să participe la discuție, pe care îl veți găsi în evenimentul Facebook.