Puterea lui NU: autenticitate sau atașament?

Joi, 7 aprilie, avem plăcerea de a vă invita la o conferință alături de Cosmin GHEORGHE, psihoterapeut și profesor universitar la University of San Francisco și la California Institute of Integral Studies.

În această prezentare interactivă vom explora teme și cercetări de ultimă oră legate de :

  • Cele două forțe vitale care contribuie la construirea identității și a personalității.
  • Ce se întâmplă când nevoia de a fi noi înșine și nevoia de atașament emoțional vin în conflict.
  • Ce înseamnă să spui NU și cum reacționează corpul tău când continui să ignori semnele stresului și burnoutului.
  • La modă în Silicon Valley: Psychedelics-assisted stress & burnout therapy.  

Cosmin GHEORGHE este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Timișoara (medicină generala) și al California Institute of Integral Studies, San Francisco, CA (psihologie).

Atât în SUA (San Francisco Bay Area și Silicon Valley), cât și în Europa, lucrează cu persoane și grupuri pe probleme de comunicare interculturală (incluzând cultura organizațională), burnout, midlife crisis și relaționare la nivel personal și profesional.

Cosmin este profesor la University of San Francisco și la California Institute of Integral Studies, unde predă Perspective Globale în Psihologie, Psihologie Socială, Family Systems, Neurofiziologie și Psihoterapie Somatică.

De-a lungul anilor petrecuți în SUA a avut prilejul să se perfecționeze în cadrul unor cursuri de training oferite de Gabor Maté, Esther Perel și Salvador Minuchin.

Cosmin este, de asemenea, Culture Influencer™️ si certificat în cultural intelligence, lucruri despre care vorbește în interviul său din Forbes, Why Culture Matters. În podcasturile și articolele din Huffington Post, Cosmin abordează teme aflate la intersectia dintre cultură, tehnologie, globalizare și relații interumane.

LINKS: