Examens

Dummy
juillet 29, 2021

Evaluarea este un element esențial al unei formării. De-a lungul dezvoltării profesionale este recomandată validarea cunoștințelor lingvistice efectuată fie la momentul angajării fie în cadrul unei mobilități.
Institutul Francez din România este singurul centru național de gestiune a diplomelor și certificărilor franceze oficiale din România și dispune de o rețea de centre de examinare pe tot teritoriul țării. Diploma de Studii de Limba Franceză (DELF) şi Diploma Aprofundată de Limba Franceză (DALF) sunt diplome oficiale eliberate de Ministerul Educaţiei Naţionale din Franţa în vederea certificării cunoştinţelor de limba franceză ale candidaţilor străini.

Eliberate de Camera de Comerț și Industrie din Paris și recunoscute internațional, diplomele de franceza profesională (DFP) atestă competenţele de comunicare scrisă şi orală în limba franceză pentru principalele domenii ale lumii profesionale: afaceri, drept, sănătate, diplomație, turism și industrie hotelieră, știință și tehnică, modă-design.

« Vă transmit cu plăcere impresiile noastre pozitive despre colaborarea cu Institutul Francez din România – Iași și formatoarea sa. Sistemul de aprofundare și extindere a cunoștințelor de limba franceză este unul modern și dinamic, de care suntem foarte mulțumiți. Posibilitatea oferită de Institutul Francez de a obține certificări internaționale este un avantaj. Patru dintre colegii noștri au deja diplome DELF și sunt sigură că vor mai fi și alții. »

Natalia Nicolae,
Directoare supermarket – Auchan City Iași

Examene la Bucuresti
Examene la Cluj-Napoca
Examene la Iași
Examene la Timișoara