Inaugurare Coin francophone la librăria La Două Bufnițe

Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @ La Două Bufnițe

În luna francofoniei și în anul în care Timișoara deține titlul de Capitală Europeană a Culturii, în spațiul librăriei independente La Două Bufnițe din Timișoara se lansează Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @ La Două Bufnițe, în parteneriat cu Kyralina, librăria franceză din București.
Din 29 martie 2023, colțul de carte francofonă va fi accesibil cititorilor de carte în limba franceză și va avea peste 1000 de titluri din domeniile științelor umaniste, literatură, artă, poezie și literatură pentru copii. Cu ocazia acestui eveniment, o întreagă delegație de librari francofoni va veni la Timișoara și se vor organiza discuții și dezbateri despre piața de carte franceză.

Cititorii se vor întâlni în librărie, pe parcursul zilei, cu Elena Diaconu și Angela Piticaș din partea librăriei Kyralina, cu Pierre Myszkowski, Responsable des échanges professionnels din partea BIEF – Bureau International de l’Édition Française și cu Isabelle Lemarchand, Présidente și Anne-Lise Schmitt, Déléguée générale din partea AILF – Association Internationale des Libraires Francophones.
De asemenea, pe parcursul anului 2023, sub egida Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @ La Două Bufnițe, mai mulți scriitori francofoni vor veni la Timișoara pentru a-și întâlni cititorii.