Atelier d’illustration

Atelier de ilustraţie

Ilustratorul Paul Grădinaru vă invită la atelierele de ilustraţie ale Mediatecii IFRo Iaşi.

„Ești interesat să înveți despre ilustrație, concept art, stil anime și benzi desenate? Dacă da, te invit să participi la următorul meu atelier! În cadrul acestui atelier, vei învăța elementele de bază ale ilustrației și cum să-ți creezi propriul stil unic. De asemenea, vei învăța despre arta jocurilor video și cum să dai viață ideilor tale. Fie că ești începător sau un artist experimentat, acest atelier este perfect pentru oricine dorește să își îmbunătățească abilitățile și să se distreze!

Atelierul va avea loc în fiecare joi a lunii noiembrie la Institutul Francez din Iași de pe Bulevardul Carol I nr. 26, la ora 17:00. Prețul pe atelier este de 40 lei și va dura 2 ore. Toate materialele vor fi furnizate, așa că tot ce trebuie să va aduceți creativitatea dumneavoastră! Locurile sunt limitate, așa că înscrieți-vă astăzi pentru a vă rezerva locul.

Pentru înscrieri sau pentru mai multe informații, vă rog să scrieți pe adresa de mail mediatheque.iasi@institutfrancais.ro sau la tel: 0232 267 640.

Aștept cu nerăbdare să vă văd acolo! »

Paul Gradinaru, ilustrator

Pentru înscrieri :

https://forms.gle/nbgjkNukTMBxNpLy6