Institutul Francez la Week-end Sessions

Weekend Sessions readuce în Grădina Botanică a Universității din București picnicuri și conexiuni culturale.

Timp de 4 weekenduri in luna septembrie, Weekend Sessions la Grădina Botanică prezintă artiști independenți și reunește antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro în cadrul unui program de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, dar și sesiuni de poezie și proiecții de film într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.

Peste 50 de artiști independenți vor fi prezenți la întâlnirile din toamnă, printre aceștia se numără: Ana Dubyk & Sian Brie, jazz, Duo Kitharsis, duo chitară clasică, Dov Meraki, jazz groove, Hot Club de Bucharest, jazz manouche, Light Quintet, muzică clasică, Cristina Lupu & Florin Serban, jazz&blues, The Undercurrents, Bucharest Sax Quartet – BSQ.

Concentrat pe socializare cu scop cultural, Weekend Sessios Botanica transformă aproape 5000 de metri pătrați din Gradina Botanică într-un spațiu multivalent, unde să mergi la o primă întâlnire sau să iți lași copii să se joace în iarba în timp ce asculți un concert sau să te vezi relaxat cu colegii de la birou pentru că nu i-ai mai văzut demult.
www.facebook.com/CampusFranceRo

Institutul Francez își va prezenta oferta despre cursuri și examene și studii în Franța în fiecare week-end de septembrie. Biletele se pot cumpăra de pe eventbook.