DFP

Diplome de franceză profesională

Eliberate de Camera de Comerț și Industrie din Paris și recunoscute internațional, aceste diplome atestă competenţele de comunicare scrisă şi orală în limba franceză pentru principalele domenii ale lumii profesionale: afaceri, relații internaționale, turism și industrie hotelieră, sănătate.


Un avantaj pentru evoluția dumneavoastră profesională
Recunoscute și adaptate la realitățile lumii afacerilor, diplomele de franceză profesională oferă un răspuns concret la așteptările angajatorilor dumneavoastră sau ale viitorilor dumneavoastră angajatori. Acestea se bazează pe activități comune din domeniul dumneavoastră profesional. Pregătirea pentru aceste diplome vă permite să dobândiți abilitățile așteptate de viitorii dumneavoastră angajatori. Ele vă permit să vă îmbunătățiți abilitățile de franceză într-un mediu francofon și internațional. Obținerea acestor diplome vă poate ajuta în obținerea unei promovări.

DFP afaceri, relații internaționale, turism, sănătate

Examenul se susține online, miercurea și vinerea, la Institutul Francez din București. Înscrierile se fac cu minim 10 zile înainte de susținerea testului.

Pentru a afla mai multe despre diplome, consultați site-ul Frances des affaires, Camera de Comerț și Industrie din Paris.

Există 5 niveluri ale Cadrului european comun de referință pentru limbi străine care pot fi validate: A1, A2, B1, B2, C1.

Tarife:

  • DFP A1 – DFP A2 : 600 lei
  • DFP B1 – DFP B2 – DFP C1 : 750 lei

Fișă de înscriere