Examene DELF PRIM

DELF Prim este prima diplomă din seria diplomelor DELF/DALF eliberate de Ministerul Educației Naționale din Franța. Valorizează primele noțiuni de limba franceză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, din ciclul primar I-IV.

DELF Prim reprezintă primul contact al copilului cu un examen internaţional şi o stimulare pozitivă pentru dobândirea și îmbogăţirea  cunoştinţelor de limbă franceză. Astfel, el se va obișnui cu pregătirea pentru susținerea examenelor pentru diferitele niveluri DELF pe parcursul tuturor anilor de studiu.

  • Diploma echivalează testul de intrare în clasa a V-a la clasele cu predare intensivă a limbii franceze. Pregătirea pentru acest examen se face atât în cadrul cursurilor anuale organizate la Institutul Francez cât și în cadrul cursurilor à la carte.
 
Următoarea sesiune de examene DELF PRIM va avea loc pe 12 iunie 2021. 
Înscrieri doar de la distanță din 29 martie până pe 27 mai. Pentru aceasta, vă invităm să consultaţi «Protocolul sanitar» şi să completaţi formularul de înscriere:https://DELFprimInscri

EXAMENTARIF 2021
DELF A1.1140 LEI
DELF A1190 LEI

!!! Pentru ca micuții candidați să fie familiarizați cu regulile și structura examenului, să aibă mai multă încredere în ei și mai multe șanse de reușită, vă propunem o simulare a probelor de examen.

  • Aceasta va avea loc online vineri 21 mai, iar înscrierile se vor face din 10 până pe 18 mai.
  • Taxa de participare este de 50 LEI.
📣 Diplomele din sesiunile precedente pot fi  ridicate* de la Institutul Francez din România la Bucureşti marṭea sau joia între 10h00 şi 15h00, cu programare prealabilă la inscri@institutfrancais.ro. Doar după primirea confirmării pe mail vă invităm să recuperaṭi documentul. 

 *Vă rugăm să prezentaṭi la intrare un act de identitate al candidatului și să purtaṭi masca de protecṭie.

CONTACT

0374 125 209/ 0374 125 224

inscri@institutfrancais.ro