Club de vacanță

În vacanță, Institutul Francez din România le propune copiilor cluburi de vacanță în cadrul cărora vor descoperi cultura franceză prin activități distractive.

Cluburile Institutului Francez din România sunt promisiunea unei aventuri pline de jocuri, cântece, surprize și bună dispoziție.

Pentru ca învățarea limbii franceze să fie percepută ca o activitate plăcută, cluburile noastre își propun să pună în mișcare creativitatea și imaginația copiilor prin intermediul activităților ludice.

Programul pedagogic conceput de specialiștii noștri are ca scop dezvoltarea competențelor de comunicare orală în limba franceză. Cunostintele de limba franceza nu sunt o conditie pentru inscriere.

Grupele au un număr limitat de copii. Profesorii pot astfel să se ocupe cât mai eficient de grupă și de fiecare copil în parte.

CLUBUL DE VACANȚĂ DE VARĂ

Vara, clubul are loc în luna iulie (mai multe serii), la sediul Institutului Francez din România.

În 2024, tematica principală este următoarea: sportul și limba franceză.

În contextul Jocurilor olimpice și paralimpice care se vor derula în Franța la vară, profesorii vor aborda sportul ca pretext pentru a comunica în limba franceză și pentru a propune activități dinamice.

  • Când?  În luna iulie
  • Cât durează? 20 de ore ; 4 ore / zi, de luni până vineri
  • Cui se adresează ? Copiilor de la 5 la 10 ani și pre-adolescenților de la 11 la 15 ani
  • Care este tariful? 800 lei (acest preț include toate materialele necesare pe perioada clubului)

10% reducere pentru cursanții noștri.

15% reducere pentru înscrierea simultană la 2 cluburi.

20% reducere pentru înscrierea simultană la 3 cluburi.