DELF Prim

DELF Prim este prima diplomă din seria diplomelor DELF/DALF eliberate de Ministerul Educației Naționale din Franța. Valorizează primele noțiuni de limba franceză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, din ciclul primar I-IV.

DELF Prim reprezintă primul contact al copilului cu un examen internaţional şi o stimulare pozitivă pentru dobândirea și îmbogăţirea  cunoştinţelor de limbă franceză. Astfel, el se va obișnui cu pregătirea pentru susținerea examenelor pentru diferitele niveluri DELF pe parcursul tuturor anilor de studiu.

  • Diploma echivalează testul de intrare în clasa a V-a la clasele cu predare intensivă a limbii franceze. Pregătirea pentru acest examen se face atât în cadrul cursurilor anuale organizate la Institutul Francez cât și în cadrul cursurilor à la carte.
SESIUNI 2022ÎNSCRIERI
9 aprilie10 – 27 ianuarie
4 iunie30 martie – 26 mai
EXAMENTARIF 2022
DELF A1.1150 LEI
DELF A1200 LEI
DELF A2292 LEI

Vă invităm să consultaţi Regulamentul 

📌Vă puteţi antrena profitând de resursele online:

https://mapetitefrance.weebly.com/delf-prim.html

https://bonjourdefrance.com/lessons/a1/preparationDelf/596

📣 Diplomele din sesiunile precedente pot fi ridicate* de la Institutul Francez din România la Iaşi, luni-joi, între 9.00 şi 13.00, vineri, între 9.00 şi 12.30, cu programare prealabilă la equipe.iasi@institutfrancais.ro. Doar după primirea confirmării pe mail vă invităm să recuperaṭi documentul. 
*Vă rugăm să prezentaṭi la intrare un act de identitate al candidatului.