Biblio-drive

martie 11, 2021

În această perioadă aveţi posibilitatea să împrumutaţi și să restituiţi documente DOAR PE BAZĂ DE PROGRAMARE graţie serviciului nostru biblio drive.

Cum funcționează?

  1. Căutaţi documentele pe care doriţi să le împrumutaţi în catalogul nostru online www.carthame.ro
  2. Trimiteţi-ne lista de documente (16 documente pentru adulți: 9 cărţi sau documente multisuport, 4 DVD-uri și 3 CD-uri și 9 documente pentru copii), precizând titlul, autorul şi cota, prin e-mail, la adresa: mediatheque.bucarest@institutfrancais.ro . Perioada de împrumut este de 28 de zile.
  3. Veniţi să vă recuperaţi documentele sau să le restituiţi pe cele împrumutate prin biblio drive, la intrarea Institutului Francez, pe baza permisului de la mediatecǎ. Vă întâmpinăm mereu cu multă voie bună, zâmbindu-vă din ochi și de sub mască.

Unde și când?

Luni – joi: 10.00 – 13.00 și 14.00 – 18.00
Adresa: Bd. Dacia, nr. 77, sector 2, București

Să fim responsabili împreună!

Este obligatorie purtarea măștii atunci când veniți să restituiți sau să împrumutați documente.
Din motive de securitate, documentele restituite sunt păstrate într-un spațiu de depozitare timp de 10 zile înainte de a fi împrumutate din nou, pentru a preveni o posibilă contagiune.

Abonamentul meu a expirat/Doresc să mă înscriu

(Re)înscrierile sunt posibile. Plata se va face on-line, pe Eventbook (aici) sau prin virament bancar. Sunați-ne sau scrieți-ne pentru a obține coordonatele noastre bancare.

Iar după?

Urmărim îndeaproape evoluția crizei sanitare și măsurile luate de autoritățile române. De îndată ce situația o va permite, veți avea acces liber în mediatecă pentru a căuta chiar dumneavoastră documentele dorite.
Rămânem aproape pe site-ul nostru și pe rețelele de socializare, Facebook, Instagram și Twitter. Acolo publicăm toate noutățile!

Contact

☎️ 0374 125 235
📧 mediatheque.bucarest@institutfrancais.ro