„Fêtons le Centenaire” și descoperiți totul despre JOP 2024!

E timpul să începem! Vă doriți să descoperiți totul despre Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris? Să aflați anecdote despre Institutul Francez din România? Jocul Centenarului va răspunde așteptărilor voastre! Conceput în contextul aniversării a 100 de ani a JO de la Paris și a Centenarului Institutului, jocul „Fêtons le Centenaire” vă propune să vă îndreptați atenția, într-un mod ludic și interactiv, către subiectele importante legate de JOP și de cele pe care le dezbatem la Institutul Francez din România.

Compus din două cutii, kit-ul „Fêtons le Centenaire” se adresează unui public larg, având o cutie pentru nivelurile A2/B1 și alta pentru nivelurile B1+/B2. Conceput de echipele Institutului, susținut de Institutul Francez din Paris, jocul „Fêtons le Centenaire” este disponibil deja la București, la mediateca Institutului, la librăria Kyralina, la Școala Franceză Internațională și la liceul francez Anna de Noailles. Va ajunge foarte curând în antenele Institutului din regiune, în Alianțele franceze și apoi în instituțiile bilingve francofone. Jocul, conceput în parteneriat cu compania Rossmania Romania, contribuie de asemenea la eforturile Institutului nostru de a fi mai eco-responsabil.

Pregătiți pentru JOP? De neînvins la întrebările de limbă franceză și cultură francofonă? Veniți repede să vă testați cunoștințele, vă primim cu plăcere!