France Design

Dummy

Pentru a promova dinamismul designului francez și a face cunoscuți în România creatori și mărci franceze din acest domeniu, Institutul Francez din România la București organizează France Design, un vast proiect  ce se va desfășura în perioda aprilie-septembrie 2021. Acest proiect va crea conexiuni între design, digital, lumea afacerilor, creatori și public.

France Design va demara cu un proiect de amenajare a Atrium-ului Institutului francez din București. O echipa mixtă coordonată de NOD makerspace va imagina noi soluții de amenajare pentru acest spațiu.

France Design va continua cu prima întâlnire în domeniul designului, organizată online pe data de 20 aprilie. Întâlnirea va reuni experți, designeri, cercetători francezi și români pentru a discuta despre rolul designului în societatea actuală precum și posibile cooperări în acest domeniu.

Parteneri: NOD makerspace, The Institute, Business France, La Biennale Internationale Design Saint-Étienne, Lille Métropole 2020 Capitale Mondiale du Design.