Este posibil să urmezi o formare la distanță?

Da, este posibil să urmați studii la distanță, parțial sau total, în mai multe centre specializate din Franța, datorită noilor tehnologii informatice și de comunicații care fac posibilă oferirea de cursurilor online, în toate domeniile.

Pentru a promova oferta instituțiilor franceze de învățământ superior, Campus France a lansat noul său catalog « Ma formation à distance » pentru studenții internaționali. Acest catalog include programe 100% la distanță dar și formări hibride.

Oferta de programe la distanță în franceză sau engleză acoperă principalele domenii de inginerie, administrație, management, drept, finanțe, IT, urbanism, design etc. Aceste cursuri sunt disponibile la toate nivelurile, în principal Master și post-Master.

Descoperiţi noul catalog  „Ma formation à distance”

Din pagina de start, studenții internaționali își pot alege domeniul de studiu, mai multe filtre vă permit apoi să detaliați această alegere: limba de predare, nivelul necesar pentru a urma formarea etc. O descriere a programului este disponibilă pentru a afla metodele de evaluare a cunoștințelor sau campusul digital propus (asistență, materiale etc.) Sunt indicate datele limită de candidatură, precum și contactul direct al responsabilului formării.

Aflați mai multe > Formări şi învăţământ la distanţă