Artistul Marc Fichel în concert la Iași

Luni, 21 iunie 2021, ora 19.00, Amfiteatrul Palas

Este imposibil să rămâi indiferent la viața dublă a lui Marc Fichel!

Începând cu orele 3.00 ale dimineții, Marc este director de export la halele din Rungis. Este, de asemenea, autor, compozitor și interpret. « C’est ma vie dans les Halles este primul meu single, din primul meu album, care s-a bucurat de un succes răsunător și a atras curiozitatea posturilor media ».

În 2018, Marc inițiază prima sărbătoare a muzicii « la plus tôt de France » în inima pieței din Rungis, eveniment care continuă și în 2019.

Tot în 2019, Marc cântă cu artistul canadian André-Phillippe Gagnon în turneul său european. Semnează cu Labelul independent „Faubourg du Monde” și lansează al doilea album „Encore un instant”, reprezentat de single-ul „Il ou Elle” care este primit foarte bine de radio-uri și media.

Pe 2 decembrie 2019, Marc Fichel este pe afișul concertului « à L’Européen » atrăgând atenția lui Michel Drucker care are un coup de cœur pentru artist și îl invită pe faimoasa „Canapé rouge” în cadrul emisiunii „Vivement Dimanche”.

Urmează prima carantină în timpul căreia Marc creează un nou EP: 5 titluri de succes ale anilor 80 reluate în formula voce și pian. Manureva, apreciată de Alain Chamfort, se bucură de un veritabil succes.

Urmează prima carantină în timpul căreia Marc creează un nou EP: 5 titluri de succes ale anilor 80 reluate în formula voce și pian. „Manureva”, apreciată de Alain Chamfort, se bucură de un veritabil succes.

Astăzi, Marc Fichel compune pentru alți artiști și va lansa un nou EP, așteptat la finalul anului 2021.

#ICCRoumanie #IFRoumanie #vivrelescultures #concert #FêtedelaMusique