Mediatecă

ianuarie 25, 2021

Biblio drive pentru public

Mediatecile Institutului Francez din România se deschid progresiv.

In condițiile sanitare actuale aveți posibilitatea să restituiţi şi să împrumutaţi documente prin intermediul serviciului nostru Biblio drive (împrumut și restituire documente la exteriorul clădirii).

Cum funcţionează ?

  1. Căutaţi documentele pe care doriţi să le împrumutaţi în catalogul nostru online  www.carthame.ro.
  2. Trimiteţi-ne lista de documente, precizând titlul, autorul şi cota, prin e-mail, la adresa : mediatheque.iasi@institutfrancais.ro.   Perioada de împrumut este de 28 de zile.        
  3. Veniţi să vă recuperaţi documentele sau să le restituiţi pe cele împrumutate prin biblio drive, pe baza permisului de mediatecǎ. Vă vom întâmpina cu multă voie bună, chiar dacă zâmbetul nostru riscă să nu fie chiar vizibil în spatele măştii. Numărul maxim de documente afectate împrumutului unui cititor este de 15 pentru adulți și 10 pentru copii.

Haideţi să fim responsabili împreună!

Este obligatorie purtarea măștii atunci când veniți să restituiți sau să împrumutați documente.

Din motive de securitate sanitară, documentele restituite sunt păstrate într-un spațiu de depozitare timp de 7 – 10 zile înainte de a fi împrumutate din nou, pentru a preveni o posibilă contaminare.

Abonamentul meu a expirat/ Doresc să mă înscriu

 Plata abonamentului la înscriere sau reînscriere se va face exclusiv prin virament bancar. Sunați-ne sau scrieți-ne pentru a obține coordonatele noastre bancare.

Unde şi când?

De luni până joi, în intervalul orar 10.00 – 13.00, respectiv 14.00 – 18.00.
Adresa: Bd. Carol I nr 26

Iar după?

Urmărim îndeaproape evoluția crizei sanitare și măsurile luate de autoritățile române. De îndată ce situația o va permite, veți avea acces liber în mediatecă pentru a căuta chiar dumneavoastră documentele dorite.

Rămânem aproape prin site-ul web și rețelele de socializare, https://www.facebook.com/IFRIasi et https://mediathequecharlottesibi.wordpress. Unde publicăm info despre noutăți!

Contact

Pentru orice întrebare sau dificultate în a găsi documentele pe care doriți să le împrumutați sau pentru consiliere din partea mediatecarilor noștri – Cristina Iliescu și Olivier Dumas – scrieți-ne la adresa e-mail mediatheque.iasi@institutfrancais.ro.     

Tel. : 0769 056 208   și  0769 056 207