Clubul de vacanță de vară

În perioada vacanţelor, Institutul Francez din România oferă copiilor posibilitatea de a călători în Franța fără a părăsi țara prin intermediul cluburilor care îmbină descoperirea culturii franceze cu distracția.

Cluburile Institutului Francez din România promit a fi o aventură plină de jocuri, cântece, surprize și voie bună .

Pentru ca învățarea limbii franceze să fie asociată cu o activitate făcută din plăcere, clubul nostru de vacanță de vară vizează, prin activitățile propuse, să mobilizeze creativitatea și imaginația participanților. Plecând de la activități interactive de divertisment organizate la sediul Institutului în jurul unui proiect pedagogic, obiectivul principal al acestui program este dezvoltarea competențelor de comunicare orală în limba franceză.

Institutul Francez din România pune la dispoziție profesori specializați în învățarea limbilor străine pentru cei mai tineri.

Numărul de elevi per grupă este limitat. Profesorii pot supraveghea astfel în mod corespunzător grupul și pot oferi suport fiecărui elev în parte.

Clubul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6–12 ani.

Toate materialele necesare sunt incluse în taxa de înscriere.

Tematica va fi publicată pe site înainte de deschiderea înscrierilor.

Număr de ore: 20 de ore.

Ritm: 1 ședință de 2 sau 4 ore pe zi, de luni până vineri, timp de 1 sau 2 săptămâni.

Grupe de maximum 12 copii.

Calendar 2023

ClubPerioada de înscriere Data clubului
Tematica va fi anunțată înainte de deschiderea înscrierilorîncepând cu data de 29 mai până la data de 11 iulieîncepând cu data de 19 mai până la data de 28 iulie

*Condiții generale

*Protocol

Contact
secretariat.cluj@institutfrancais.ro | 0264 598 551
Cont BRD-GSG: RO39 BRDE 130S V077 3206 1300