DFP

Diplome de franceză profesională

Eliberate de Camera de Comerț și Industrie din Paris și recunoscute internațional, aceste diplome atestă competenţele de comunicare scrisă şi orală în limba franceză pentru principalele domenii ale lumii profesionale: afaceri, sănătate, relații internaționale, turism și industrie hotelieră.

Un avantaj pentru evoluția dumneavoastră profesională
Diplomele noastre de franceză profesională vă oferă posibilitatea de a vă valorifica competenţele de limba franceză într-un mediu francofon și internațional. Probele de examen se bazează pe activități curente din domeniul dumneavoastră profesional. De aceea, pregătirea în vederea obţinerii acestor certificări vă permite să dobândiţi competenţele lingvistice cerute de companii. Obţinerea acestor diplome favorizează de asemenea o evoluţie către responsabilități mai importante.

DFP afaceri, sănătate, relații internaționale, turism și industrie hotelieră

Examenul se susține pe calculator, cu prezență fizică la Institutul Francez din Cluj-Napoca. Proba de exprimare scrisă se redactează pe calculator cu tastatură franceză AZERTY. Este necesară programarea prealabilă. Înscriere cu cel puțin 10 zile lucrătoare înainte de data aleasă, în urma consultării cu secretariatul Institutului francez. Candidații înscriși primesc prin email, cu două zile înaintea examenului, convocarea la examen (data, ora și sala de desfășurare), precum și ghidul candidatului.

Tarif : 600 lei pentru nivelurile A1 / A2
750 lei pentru nivelurile B1 / B2 / C1 / C2

Fișă de înscriere

Pregătire pentru DFP:
https://www.lefrancaisdesaffaires.fr/tests-diplomes/outils-preparation-dfp/

Contact
secretariat.cluj@institutfrancais.ro | 0264 598 551