DELF Prim

DELF Prim

Felicitări candidaților noștri la examenele DELF sau DALF. Aici regăsiți listele cu admișii din centrul Cluj-Napoca. Persoanele care au susținut examenele la Baia Mare sau Oradea vor regăsi listele pe site-urile liceelor respective.

Candidații din Cluj-Napoca – puteți deja să vă recuperați atestatul provizoriu de la secretariatul Institutului Francez din România la Cluj-Napoca, în timpul programului cu publicul.
Candidații de la Baia Mare și Oradea – vă rugăm să le contactați pe profesoarele responsabile din fiecare centru.
Vă rugăm să aveți asupra dumneavoastră un act de identitate.

DELF Prim este prima diplomă din seria diplomelor DELF/DALF eliberate de Ministerul Educației Naționale din Franța. Valorizează primele noțiuni de limba franceză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, din ciclul primar I-IV.

DELF Prim reprezintă primul contact al copilului cu un examen internaţional şi o stimulare pozitivă pentru dobândirea și îmbogăţirea cunoştinţelor de limbă franceză. Astfel, el se va obișnui cu pregătirea pentru susținerea examenelor pentru diferitele niveluri DELF pe parcursul tuturor anilor de studiu.

Diploma echivalează testul de intrare în clasa a V-a la clasele cu predare intensivă a limbii franceze. Pregătirea pentru acest examen se face atât în cadrul cursurilor anuale organizate la Institutul Francez cât și în cadrul cursurilor à la carte.

Sesiuni 2021Înscrieri
12 iunie29 martie – 27 mai
ExamenTarif 2021
DELF Prim A1.1140 lei
DELF Prim A1190 lei
DELF Prim A2270 lei

📣 Diplomele din sesiunile precedente pot fi ridicate* de la Institutul Francez cu programare prealabilă la secretariat.cluj@institutfrancais.ro.

*Vă rugăm să prezentaṭi la intrare un act de identitate al candidatului și să purtaṭi masca de protecṭie.

Contact

secretariat.cluj@institutfrancais.ro| 0264 598 551
Cont BRD-GSG: RO39 BRDE 130S V077 3206 1300