La Cave

La Cave
25 ianuarie 2021

La Cave – spațiu de expresie contemporană

Expoziția actuală

Expoziția următoare

Inaugurat de Institutul Francez din Cluj-Napoca în martie 2017, La Cave este un spațiu intim și polivalent, care găzduiește expoziții, proiecții, performance-uri, conferințe și ateliere dedicate artei și culturii contemporane.
Este o platformă pentru artiștii emergenți, un loc de expunere și dialog, care încurajează proiectele transdisciplinare și colaborative. În același timp, artiștii confirmați găsesc aici noi provocări și un public internațional.
Din martie 2017 și până în prezent, au fost organizate peste 30 de expoziții și proiecte cu artiști francezi, români și de alte naționalități din domenii variate: pictură, fotografie, ceramică, sculptură, gravură, multimedia, video, instalație, artele spectacolului și cinematografie.
Acțiunea noastră în favoarea promovării artiștilor ne face să studiem zeci de candidaturi în fiecare an, în cadrul unui apel la proiecte deschis artiștilor din întreaga lume.
Cu zece expoziții pe an, care atrag în jur de 1000 de vizitatori, La Cave a devenit rapid un spațiu de întâlnire și schimb de idei despre arta contemporană, pe care vă invităm să îl descoperiți.

Selecția 2023Premiul pentru cea mai originală expoziție a anului 2022Propunere de mecenatCuvintele artiștilor

Broșură de prezentare 2017–2022

La Cave

Contact

raluca.mateiu@institutfrancais.ro | 0752 135 898