Căsuța piticilor

Sâmbătă, 18 septembrie, Institutul Francez din Cluj-Napoca se transformă în Căsuța Piticilor și își deschide larg porțile pentru a primi copii cu vârste între 3-12 ani!

Animatorii francezi și români le pregătesc un program special cu jocuri, ritm, muzică, povești, marionete, iar Magic Mouss revine la Cluj pentru un spectacol extraordinar de magie pentru cei mici și cei mari deopotrivă!

PROGRAM

• Toate atelierele au loc la Institutul Francez, str. I.I.C. Brătianu nr. 22.
• Participarea la ateliere nu este condiționată de cunoștințe prealabile de limba franceză (atelierele au loc în franceză și română).

10:00–13:00

Copii de 3–6 ani:

Pop-up pas cu pas cu Adrian Barbu
Uite așa fac marionetele cu Lucian Rad

11:15–11:30 | Pauză de gustare

Amestec de povești cu Solène Brunet
Muzica magică a poveștilor cu Adrian Cimpoeșu Tudoran

Copii de 7–12 ani:

Jocuri franțuzești cu Elisa Gorry
Armonix – Croitoria de ritmuri cu Andra Vălean și Călin Lup

11:50–12:10 | Pauză de gustare

Atelier magie cu Magic Mouss


18:00, Teatrul Puck, str. I.I.C. Brătianu nr. 23

Spectacol extraordinar de magie cu Magic Mouss


Tarif: 65 lei/copil

Tariful include accesul la toate cele 3/4 ateliere specifice categoriei de vârstă, la spectacolul de magie și o gustare.

Pentru a respecta numărul de locuri, semnificativ redus la această ediție, însoțitorii copiilor la spectacolul lui Magic Mouss vor trebui să achiziționeze bilet.

Participarea la spectacolul de magie este posibilă și fără participarea la ateliere, în limita locurilor disponibile. Tariful pentru participarea la spectacol este de 25 de lei. Prioritate au copiii înscriși la ateliere și însoțitorii acestora.

Înscrierea se poate face până în 15 septembrie, la mediatheque.cluj@institutfrancais.ro sau la 0748 117 939.

Efectuarea plății (cash sau card) este posibilă la Institutul Francez (str. IIC Brătianu, nr. 22) SAU prin virament în contul bancar de mai jos, cu mențiunea „Căsuța piticilor” și numele copilului.

Cont bancar: RO39BRDE130SV07732061300, BRD Cluj

Siguranța participanților este o prioritate pentru Institutul Francez din Cluj. Așadar, pe parcursul evenimentului, ne vom asigura de respectarea tuturor măsurilor sanitare în vigoare: spațiile vor fi dezinfectate, distanța va fi respectată, iar purtarea măștii va fi obligatorie (pentru copiii mai mari de 6 ani, precum și pentru însoțitori). Numărul de locuri este limitat, participarea fiind posibilă numai pe bază de înscriere prealabilă.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la ateliere și spectacol în scop promoțional. Participanții își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului.

Parteneri:
Teatrul Puck
Cora România