Cursuri online cu profesor

Cursurile, desfășurate online, via Zoom, îmbină perfect activitățile de înțelegere orală și scrisă cu studiul gramaticii, vocabular sau noțiuni de cultură și civilizație franceză. Predarea se face exclusiv în limba franceză. Totul se realizează având la bază câteva elemente esențiale: o pedagogie activă compusă din manuale publicate de editurile din Franța, grupe cu efective limitate, o echipă de profesori români și francezi specializați în predarea limbii franceze ca limbă străină. Aceasta formulă echilibrată de predare poate fi considerată totodată o pregătire pentru susținerea examenului DELF/DALF.
Pe perioada cursului, cursanții beneficiază de un abonament gratuit la mediatecă, de unde pot împrumuta cărți, reviste, CD-uri și DVD-uri.

  • Ritmul de studiu: 2 ședințe de 2,5 ore pe săptămână, seara sau în week-end
  • Grupe de 5–10 persoane
  • Manual inclus
  • Tarif: 1200 lei/modul de 45 ore/persoană, în timpul săptămânii
    1300 lei/ modul de 45 ore/ persoană, în week-end

    *o reducere de 50 de lei se aplică la reînscrierea din ultimele 2 sesiuni de cursuri de franceză, celui de-al doilea membru din familie înscris în aceeași sesiune și studenților

Formular de preînscriere

Manualele de curs fie vor putea fi ridicate de la Institutul Francez, după efectuarea plății (luni – joi, între orele 10–13 și 14–18), fie vor fi trimise prin curier, prin achitarea taxei de transport ramburs.

Contact

secretariat.cluj@institutfrancais.ro| 0264 598 551
Cont BRD-GSG: RO39 BRDE 130S V077 3206 1300