Căsuța piticilor

27 mai 2023 (10:00-14:00 și 17:00-18:00)
Institutul Francez Cluj-Napoca, strada I.I.C. Brătianu nr. 22
Teatrul Puck, strada I.I.C. Brătianu nr. 23

Puneți o steluță în calendar, cel mai așteptat eveniment pentru copii se apropie și suntem siguri că și voi îl așteptați cu nerăbdare!

Căsuța piticilor – La Maison des lutins – ediția a V-a, va avea ateliere și surprize ce merită să fie descoperite în familie!

Suntem pregătiți să fim locul preferat pentru distracție, învățare și bucurie pentru copiii plini de energie și mereu în căutare de noi activități. Îmbinăm creativitatea, jocurile și atelierele inedite pentru a oferi tuturor posibilitatea de a afla și experimenta lucruri noi și interesante.

Dorim să aducem copiii mai aproape de Franța și tocmai de aceea propunem activități prin care aceștia să descopere limba și cultura franceză.

Sâmbătă, 27 mai, vă așteptăm la Institutul Francez la ateliere între orele 10:00 și 14:00 și încheiem ziua la Teatrul Puck alături de magicianul francez Magic Mouss. Vă garantăm un spectacol captivant în care veți descoperi că magia și iluzia ne fascinează pe toți în egală măsură.

Ateliere la Institutul Francez (10:00-14:00)

Copiii cu vârsta între 3 și 12 ani se vor putea bucura de jocuri și activități fascinante, care le vor solicita îndemânarea, atenția și creativitatea, toate presărate cu multă voie bună!

3-6 ani

Miracolul de la fermă
Personaje animate în 3D
Jocurile copilăriei: țop, țop, hop
Grădina din palma mea
Sănătoși de mici

7-12 ani

Jocuri à la française
E o poveste sau un desen animat?
1, 2, 3 – DADA
Căpitanul farfurie

Pauza dintre ateliere va fi delicios de magică!

Copiii se vor bucura de gustările oferite (Cora și Danone), vor descoperi câteva trucuri de magie alături de Magic Mouss și se vor distra cu mascota Dino Danonino.

Părinții sunt așteptați la tombola cu surprize oferite de către Yves Rocher.

Spectacol de magie la Teatrul Puck cu magicianul francez Magic Mouss (17:00-18:00)

Vă garantăm un spectacol captivant în care veți descoperi că magia și iluzia ne fascinează pe toți în egală măsură.

Spectacolul va începe la ora 17.00, accesul în sală se va face în ordinea sosirii.

Locurile în sala de spectacol sunt limitate, copiii cu vârsta între 3-6 ani vor fi însoțiți de către un părinte. Părinții copiilor de 7-12 ani, vor putea participa la spectacol, în limita locurilor disponibile, prin achiziționarea unui bilet: 25 lei/participant.

Ca de fiecare dată, Căsuța Piticilor devine magică și datorită partenerilor noștri:

Emerson, Groupama, Cora, Teatrul Puck, Danone, Sănătos de mic, Lecom, Delaco, Yves Rocher.

REGULAMENT CĂSUȚA PITICILOR

Ca să ne asigurăm că totul merge bine, vom avea și un set de reguli pe care le-am creat special pentru siguranța și buna dispoziție a tuturor participanților.

Ele sunt trecute mai jos, în atenția părinților.

  • Accesul la eveniment se face pe baza unei taxe de participare, 70 lei/participant, care poate fi achitată prin virament bancar în contul RO39 BRDE 130 SV 077 3206 1300, precizând Căsuța piticilor și numele participantului, sau direct la Institutul Francez Cluj-Napoca (card bancar sau numerar) până în 24 mai 2023. Tariful redus de 60 lei/participant se aplica la înscrierea celui de al doilea frate sau soră din aceeași familie.
  • Înscrierile la eveniment și confirmarea acestora se fac la Institutul Francez Cluj-Napoca sau prin email la adresa: mediatheque.cluj@institutfrancais.ro.
  • Aceasta nu poate fi returnată, dar poate fi transmisă unui alt părinte având un copil de aceeași vârstă.
  • După achitarea taxei de participare veți primi un bilet de tombolă pe care avem rugămintea să îl păstrați.
  • Vă rugăm să nu întârziați și să vă prezentați cu cel puțin 15 min înainte de începerea activităților (ora 9:45 pentru ateliere, respectiv 16:45 pentru spectacol).
  • Accesul copiilor în locația evenimentului se face doar însoțiți de către un adult (părinte sau tutore) și supravegheați de către acesta/aceștia în timpul pauzelor. Programul pauzelor va fi transmis părinților înainte de eveniment.
  • Copiii sunt repartizați pe grupe de vârste (3-6 și 7-12 ani) și sunt însoțiți pe tot parcursul atelierelor de către echipa Institutului Francez și de către voluntari.
  • Produsele oferite ca și gustare în pauză și la anumite ateliere conțin alergeni (gluten, lactoză, nuci).
  • Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografiile și înregistrările video cu participanții la ateliere și la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul evenimentului.
  • Contravaloarea taxei de participare poate fi obținută doar în cazul anulării evenimentului de către organizator.

Prin participarea la evenimentul Căsuța Piticilor, persoanele înscrise declară că au luat la cunoștință prezentul Regulament și se obligă să îl respecte în integralitate.

Organizator: Institutul Francez din România la Cluj-Napoca