Festivalul Căsuța Piticilor

Pitici voioși, în 10-12 septembrie vă așteptăm la noi în casă pentru o super ediție aniversară. Splendida gradină a Institutului Francez din Timișoara va deveni un tărâm muzical de poveste, plin de aventuri fermecătoare ce merită să fie descoperite în familie! 

V-am pregătit o ediție muzicală: vor fi 2 zile și 3 seri magice cu spectacole, concerte, filme, teatru de păpuși, operă pentru copii, zumba, dans, ateliere și activități fascinante pentru copii mici și mari, toate presărate cu muzică și voie bună! De vineri până duminică, fiecare seară de festival se încheie cu spectacole pentru toată familia. 

Capul de afiș al acestei ediții aniversare este compania Intermezzo din Franța, care vă va delecta cu : 

  • spectacol vesel și interactiv, cine-concertul Micuța Cârtiță : bilete disponibile aici.
  • spectacol muzical pentru bebeluși și copii mici Ça : bilete disponibile aici.
  • concert voce, chitară și percuție Musiques du monde ateliere de percuție pe tot parcursul weekendului. 
  • DJ Undoo, unul din cei mai buni DJ din România, va veni special la Timișoara pentru a susține ateliere scratch pentru adolescenți, prin care își propune să-i inițieze pe aceștia în arta DJing-ului. Participanții vor învăța tehnici de scratch pe plăci de vinil care transformă platanul într-un instrument muzical, vor învăța să lucreze cu ritmul și cu echipamentele de DJ.

Ediția din acest an va avea loc în aer liber, în grădina Institutului Francez, în format mai restrâns, adaptat la contextul actual, dar la fel de plin de magie! 

Posesorii cardului CulturaPlus beneficiază de gratuitate la activitățile din timpul zilei și de tarif redus la spectacolele Micuța Cârtiță și Ça. Îl puteți achiziționa de la sediul Institutului sau de aici.
Am pregătit și bilete/ zi pentru aceia dintre voi care nu vor putea ajunge la toate cele 3 zile de festival. Biletele sunt disponibile aici.

Ca de fiecare dată, spiritul Căsuței Piticilor este creat împreună cu o bună parte a partenerilor Cardul CulturaPlus: Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, La Două Bufniţe, Cărtureşti Timişoara, Andras Party, Clubul de dans sportiv Magnum Team, Kid’gineers, Facultatea de Horticultură și Silvicultură Timișoara.

Programul complet îl puteți descărca de aici:

Pentru mai multe detalii, dar și modificări ce pot apărea în program, vă rugăm să urmăriți evenimentul de pe Facebook, disponibil aici.