Căsuța Piticilor 2021

Festivalul Căsuța Piticilor s-a născut din dragoste: dragostea pentru copii, dragostea pentru comunitate și, desigur, dragostea pentru franceză. Este o ocazie de a-i aduce împreună pe operatorii culturali din Timișoara pentru a oferi comunității un fel de panoramă a activităților pentru copii. Mai mult de atât, am dorit să facem cunoscute facilitățile noastre pentru copii (minunata mediatecă, grădina noastră magică) și să stârnim în cei mici dorința de a cunoaște cultura și limba franceză.

Este un festival destinat copiilor, de la cei mai mici la cei mai mari, cu activități și ateliere ideale pentru copii de la 10 luni până la 16 ani.

Căsuța Piticilor este un festival cultural pentru copii cu diverse activități prin care dorim să le oferim participanților posibilitatea de a experimenta tot felul de lucruri noi și interesante. În același timp, ne dorim ca prin activitățile pe care le organizăm să aducem publicul mai aproape de franceză, să punem la dispoziție ocazii prin care aceștia să descopere limba și cultura franceză.

Căsuța Piticilor 2019
Căsuța Piticilor 2020
Căsuța Piticilor 2021