DELF Prim

DELF Prim este prima diplomă din seria diplomelor DELF/DALF eliberate de Ministerul Educației Naționale din Franța. Valorizează primele noțiuni de limba franceză ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, din ciclul primar I-IV.

DELF Prim reprezintă primul contact al copilului cu un examen internaţional şi o stimulare pozitivă pentru dobândirea și îmbogăţirea  cunoştinţelor de limbă franceză. Astfel, el se va obișnui cu pregătirea pentru susținerea examenelor pentru diferitele niveluri DELF pe parcursul tuturor anilor de studiu.

  • Diploma echivalează testul de intrare în clasa a V-a la clasele cu predare intensivă a limbii franceze. Pregătirea pentru acest examen se face atât în cadrul cursurilor anuale organizate la Institutul Francez cât și în cadrulcursurilor à la carte.

*

 ◊ Următoarea sesiune de examene DELF PRIM va avea loc pe 4 iunie. 

◊ Înscrieri doar de la distanță din 30 martie până în 30 aprilie.

*

 SESIUNI 2022ÎNSCRIERI
4 iunie30 martie – 30 aprilie
EXAMENTARIF 2022
DELF A1.1150 LEI
DELF A1200 LEI
DELF A2292 LEI

Vă invităm să consultaţi Regulamentul.

📌Vă puteţi antrena profitând de resursele online:

📣 Diplomele din sesiunile precedente pot fi  ridicate* de la Institutul Francez din România la Timișoara, cu programare prealabilă la contact.timisoara@institutfrancais.ro. Doar după primirea confirmării pe mail vă invităm să recuperaṭi documentul. 
 *Vă rugăm să prezentaṭi la intrare un act de identitate al candidatului și să purtaṭi masca de protecṭie.