Très Court – Apel la filme

Data limită a înscrierii: 25 aprilie 2021

Poți filma o poveste bună în mai puțin de 4 minute? Atunci e momentul să te înscrii în competiția românească a Festivalului internațional de foarte scurt metraj TRÈS COURT, coordonat de Institutul Francez din România!
Filmul foarte scurt e formatul unei generații, al unei epoci unde totul e pe repede înainte, unde schimbările – climatice, sociale, tehnologice – se află în centrul preocupărilor noastre. Este și un format preferat de artiștii emergenți, festivalul Très Court fiind o adevărată platformă de descoperire și lansare de noi talente cinematografice.
Acestă competiție dedicată scurtmetrajelor românești este o oportunitate pentru voi, regizori și regizoare sau amatori talentați, de a vă prezenta creațiile în fața a mii de spectatori din România, la cea de-a 23-a ediție a festivalului internațional Très Court, în 4–13 iunie 2021. Singura restricție: durata filmului să nu depășească 4 minute!

Pentru a te înscrie, completează formularul disponibil aici și trimite filmul tău prin transfer la adresa trescourt@institutfrancais.ro până în 25 aprilie 2021.

Ai șansa de a câștiga și unul dintre trofeele și premiile puse în joc: smartphone-uri oferite de Orange, sponsor principal al festivalului.
Citește aici regulamentul competiției 2021.