Cine-concert Micuța Cârtiță

Anul acesta, ne pregătim din timp de festivalul Căsuța Piticilor! Începem să sărbătorim încă din 23 mai, cu un pre-eveniment marca Cie Intermezzo! 

Cine-concertul prezintă filme de animație (fără cuvinte) acompaniate de muzică live, interpretată de muzicieni francezi talentați la diferite instrumente! Filmul și muzica live se îmbină într-un mod spectaculos, spre deliciul spectatorilor!

Micuța Cârtiță, atât de iubită de copii și de adulți deopotrivă, revine la Timișoara! Cu mutrița ei năstrușnică, cu ochii mari și vârful nasului roșu, Micuța Cârtiță trăiește în pădure, înconjurată de numeroase animale. Curiozitatea și imaginația ei debordantă o conduc într-o serie de aventuri amuzante prin care descoperă lumea oamenilor.
Un spectacol ludic, vesel, interactiv, plin de magie! 

Iar dacă sunteți curioși, puteți face o călătorie în viitor urmărind un mic fragment:

Spectacolul va avea loc joi, 23 mai la Cinema Timiș, cu două reprezentații, de la ora 10:00 și de la ora 14:30. Acesta este dedicat în special grupurilor pre-școlare și școlare, însă oricine este binevenit.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-cine-concert-micuta-cartita

Accesul se face pe bază de bilet, indiferent de vârstă, prin Eventbook. Tariful unui bilet este de 40 RON. Însoțitorul (o singură persoană) unui grup de 20 de persoane beneificiază de acces gratuit.