Ciné-concert Micuța Cârtiță

Un spectacol pentru toată familia!

Vacanța de vară se apropie de sfârșit, așa că ne pregătim, cu pași repezi, de începutul școlii. La Institutul francez din Timișoara, ne luăm adio de la vară prin cel mai distractiv și educativ festival pentru copii. La festivalul Căsuța Piticilor, pe lângă multe activități și ateliere interactive, am rezervat serile de 11 și 12 septembrie penru un ciné-concert extraordinar, alături de mult iubita Micuța Cârtiță.

Ce este un ciné-concert?  Este o experientă artistică inedită, în care muzicienii interpretează live pasaje muzicale, în timp ce pe ecran sunt proiectate scene din desene animate (fără cuvinte). Nu numai copiii, ci și părinții se vor găsi purtați de magia muzicii în lumea plină de aventuri și descoperiri a Micuței Cârtițe.

Cei trei muzicieni francezi care o acompaniază pe eroina noastră ne vor delecta cu talentul lor, iar voia bună și distracția vor fi ingredientele de bază pentru ultimul weekend din vacanță.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 11 septembrie, ora 19:00 și duminică, 12 septembrie, ora 18:00, în grădina Institutului Francez, într–un spațiu protejat de capriciile vremii. 


Accesul se face pe bază de bilet, indiferent de vârstă, disponibil aici.
Preț bilet:
40 lei – tarif standard
25 lei – tarif redus pentru posesorii cardului CulturaPlus, disponibil aici.

Achiziționați din timp biletele pentru a vă asigura un loc la un spectacol ludic, interactiv, plin de magie!

Pentru detalii suplimentare, precum și modificări ce pot interveni în program, urmăriți evenimentul de pe Facebook, aici.