Proiecție de film de 8 martie

Vinerea viitoare, de la 16:00, vă invităm la Cinema Victoria pentru o proiecție specială de 8 martie. Sărbătorim Ziua Femeii cu VICTORIA, filmul ce a consacrat-o pe Justine Triet, realizatoarea de care probabil ai auzit datorită mai recentului „Anatomia unei prăbușiri”, câștigătorul Palme d’Or de anul trecut, nominalizat și la Oscaruri.

Comedia o are în prim-plan pe Victoria Spick, o avocată specializată în apărare penală și mamă singură, în pragul unei crize emoționale. Viața ei este pe cale să ia o întorsătură devastatoare atunci când decide să-și apere în instanță un vechi prieten acuzat de tentativă de omor și când angajează ca bonă un fost dealer de droguri pe care l-a reprezentat cu succes.

Dacă ești proaspătă mămică, te invităm la cinema cu bebelușul din dotare, să te bucuri de un film în condiții adaptate pentru confortul amândurora: cu sonorul dat ușor mai încet și lumina ușor aprinsă. Bineînțeles, tăticii sunt ca întotdeauna bineveniți, la fel cum sunt și prietenele, bunicile sau alte ajutoare.

În plus, deținătorii cardului CulturaPLUS beneficiază de acces gratuit! Bilete disponibile aici!