Concurs foto « Dis-moi dix mots en images »

Credem că francofonia poate insufla creativitate! De aceea, în prima jumătate a lunii martie, îi provocăm pe adolescenții de 14-18 ani la concursul de fotografie « Dis-moi dix mots en images » !

Cei 10 câștigători ai concursului vor avea parte de o expoziție virtuală pe paginile noastre de Facebook și Instagram, precum și pe site-ul nostru! În plus, îi premiem cu cărți, abonamente la mediatecă și obiecte promoționale marca #IFRoumanie!

Pornim de la cele 10 cuvinte ale Francofoniei din acest an, care au ca tematică aerul: aile, allure, buller, chambre à air, décoller, éolien, foehn, fragrance, insuffler, vaporeux.

Ce trebuie să faceți?

  • Alegeți unul sau maximum două dintre cuvintele francofoniei și ilustrați-le printr-o fotografie.
  • Trimiteți-ne fotografia/ fotografiile până în 17 martie, la adresa de email contact.timisoara@institutfrancais.ro, cu subiectul Concurs foto « Dis-moi dix mots », precizându-ne: nume, prenume, cuvântul ilustrat, vârsta, orașul, denumirea școlii.

Și apoi?

  • Noi vom alege 10 fotografii câștigătoare pe care le vom expune pe rețelele noastre de socializare și pe site în 20 martie, de Ziua Internațională a Francofoniei!

Regulament de participare

  • participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14-18 ani
  • fotografia sau fotografiile (maximum 2) înscrise în concurs trebuie să fie creații originale ilustrâng unul dintre cele 10 cuvinte ale Francofoniei din lista de mai sus.
  • regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici: Regulament-Concurs-Dis-moi-dix-mots-2021