ViVi: spectacol de magie, jonglerie și beatbox

Durată: 50 min
Public: 4-12 ani (familii și grupuri (pre)școlare)
Bilete: https://eventbook.ro/…/bilete-vivi-spectacol-de-magie…
Tarif: 30 lei

Vineri, 12 mai, de la ora 11:00 și de la ora 14:00, vă invităm la Cinema Victoria la un super spectacol de magie și jonglerie care se adresează în mod special grupurilor școlare și preșcolare, însă familiile cu copii sunt binevenite de asemenea!

Doi artiști, o scenă, un spectacol…

Un duo atipic, am putea spune! Unul dintre ei este muzician și poet, minuțios și rigid, în timp ce celălalt, magician și jongleor, este mai degrabă glumeț și nepăsător – se anunță, așadar, o misiune complicată și putem să pariem că lucrurile nu vor merge conform planului. Asta, desigur, fără să mai punem apariția neașteptată a unei valize care va îngreuna și mai mult misiunea celor doi artiști aflați deja în dificultate. Ce conține această valiză și, cel mai important, cum s-o prindă? Pentru că… cum să spunem?… Această valiză este destul de… malefică.

Ritmurile fermecătoare și misterioase de didgeroo, kalimba, balafon și beatbox se amestecă cu jongleria, cu magia și cu efectele vizuale într-un spectacol care-i ține ca vrăjiți atât pe cei mici, cât și pe cei mari.Un show amuzant, burlesc și poetic, aflat la intersecția artelor spectacolului.

Cu compania Vibration Visuelle (Franța)